woensdag 5 mei 2021

Wij herdenken de vrijheid

Vandaag is het Bevrijdingsdag. Wij hangen de vlag uit, maar wel op z’n kop.
Blauw-wit-rood = Nederland in nood. 

 

De afgelopen 20 jaar hebben we vol trots de Nederlandse vlag gehesen op Koninginnedag/Koningsdag, Dodenherdenking en Bevrijdingsdag. Maar dit jaar is het ons duidelijk geworden dat Nederlanders hun vrijheid in hoog tempo, en zonder zicht op een einde, aan het kwijtraken zijn. Daar willen we in dit blog graag aandacht aan besteden.

Het afnemen van onze vrijheid is al jaren bezig. Het gaat heel langzaam, stapje voor stapje. Hoe steeds meer autonomie aan Brussel wordt afgedragen, hoe handelsverdragen worden ondertekend zoals CETA (met buitengerechtelijke geschillen-afwikkeling tussen multinationals en overheden achter gesloten deuren), hoe de Referendumwet onwettig is afgeschaft, enzovoorts. Het afgelopen jaar, en zeker de afgelopen maanden, zien we dat er iets goed mis is met de politiek, het rechtssysteem, de media en de manier waarop multinationals hun macht inzetten. Bill Gates die via de Bill and Melinda Gates Foundation een grote vinger in de pap heeft in het beleid van de WHO, en zo zijn farmaceutische bedrijven van werk voorziet. Is het toeval dat onze overheid (en de meeste andere landen in de wereld) daardoor met een tunnelvisie eenzijdig op vaccinatie inzet, en daarmee eerstelijns hulp en medicijnen met torenhoge boetes buitensluit?

Een hele belangrijke speler in dit hele verhaal is de WEF, het World Economic Forum, opgericht door Klaus Schwab. Hierin zitten de rijkste en invloedrijkste personen, grootste bedrijven ter wereld, staatshoofden, internationale politici (presidenten, ministers-presidenten en anderen), intellectuelen en journalisten. Veel overleg gebeurt achter gesloten deuren, buiten het zicht van de pers. De rijkste bedrijven kunnen zo onderhandelen over deals met andere bedrijven of met politici. Van het WEF komt het idee van The Great Reset, een plan om mondiaal een nieuwe economische en politieke orde in te richten met een digitale economie. Prachtige woorden, maar in feite een manier waarop de superrijken zich nog meer macht kunnen toe-eigenen.

De laatste maanden is er, zonder afdoende onderbouwing en zeker zonder een gezonde afweging te maken tussen de kosten en baten, een hele serie vrijheidsbeperkende maatregelen ingevoerd. De regering bepaalt het beleid waar miljoenen mensen mee te maken hebben. Beleid dat honderdduizenden ondernemers richting een faillissement helpt, dat talloze mensen eenzaam en depressief maakt. Het eind van de maatregelen is nog steeds niet in zicht, en er komen zeker nog maatregelen bij die de overheid nog meer controle over haar volk gaat geven. Zoals de testmaatschappij en het vaccinatiepaspoort. En dat voor een virus met een IFR van 0,16%, vergelijkbaar met een normale griep (laatste bijstelling WHO, die overigens lock downs ernstig afraadt).

De media hebben ervoor gekozen om de overheid kritiekloos te volgen. Niet heel vreemd als je je realiseert dat alle Main Stream Media in handen zijn van een aantal bedrijven, die allemaal nauwe contacten hebben met opnieuw die superrijken. De NOS is niet onafhankelijk, maar krijgt haar informatie van niet-onafhankelijke ANP en Reuters. In plaats van hoor- en wederhoor te verrichten, doen ze voornamelijk aan staatspropaganda, en framen ze elke vorm van onderbouwde kritiek als Wappie, als fake news. Tegengeluid wordt niet geaccepteerd. Artsen en wetenschappers durven zich niet kritisch uit te spreken om hun baan te behouden. Vreedzame demonstraties worden verboden of keihard neergeslagen. Op de MSM wordt gezegd dat de demonstranten het uitlokten, maar er zijn genoeg beelden en verklaringen van agenten waaruit op te maken is dat dat (vaak) niet het geval is. Die beelden verdwijnen vervolgens op miraculeuze wijze van Facebook, Youtube en LinkedIn. Deze platforms censureren massaal. Niet vreemd natuurlijk als je beseft dat al die platforms van dezelfde invloedrijke superrijken zijn. Gelukkig bestaan er wel onafhankelijke media platforms zoals Bitchute, waar alles terug te vinden is zoals het buitensporig politiegeweld.

De spoedwet, de avondklok, mondkapjes waarvan de wetenschap duidelijk aangeeft dat ze geen effect hebben, eerder schadelijk zijn, sluiting van horeca en sportscholen, anderhalve meter en bezoekregelingen. Heel veel dat niet normaal is, is inmiddels heel normaal. Want als je er iets van zegt wordt je als 'Wappie' monddood gemaakt. 

Dus... wij maken ons grote zorgen over onze toekomstige vrijheden. Vooral omdat er geen einddatum zit aan de maatregelen. Corona zal blijven.

Blauw wit rood, Nederland is in nood.
De hele wereld eigenlijk. Dat willen we laten zien.


Hieronder wat links voor als je meer wilt weten:

'Monopoly, een totaalplaatje van The Great Reset' (hoewel wij niet geloven dat Covid bedacht is voor The Great Reset, is de uitleg eromheen wel heel verhelderend)

Het verhaal van Ivermectine : geschiedenis, werking en tegenwerking bij COVID-19

Nog meer over Ivermectine 

De media in coronatijd

Zo denken experts werkelijk over de corona regels

Gommers over binnen blijven 

Van Dissel over mondkapjes 

Artsen over vaccinaties 

Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 (BPOC 2020) 

Ook nodig ik je uit om Marleens Facebook pagina te lezen. Daarin verzamelt ze allerlei belangrijke informatie over wat er gaande is op dit moment.

9 opmerkingen:

 1. Ik volg de bouw van jullie huis al jaren en vond jullie erg goed bezig. Jammer om te zien dat jullie blijkbaar ook de fuik van de complotdenkers ingezwommen zijn, maar blijf de bouwactiviteiten met belangstelling volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Laten we hopen dat we geen gelijk hebben. Maar er zou best eens een kern van waarheid in kunnen zitten. In elk geval gaan we het zien. Fijn dat je ons wel blijft volgen.

   Verwijderen
 2. Eerst lees ik dat beelden op miraculeuze wijze van Facebook verdwijnen en dat er op dat platform massaal wordt gecensureerd, om vervolgens verwezen te worden naar een facebookpagina om te vernemen wat er gaande is op dit moment. Wat te doen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook van mijn Facebookpagina worden geregeld berichten weggehaald en daarom verwijs ik voornamelijk naar andere bronnen. Zolang er geen goede vervanger voor Facebook is roeien we met de riemen die we hebben.

   Verwijderen
 3. Ook ik volg jullie blog al jaren, maar vind het sneu om te zien dat jullie bevrijdingsdag misbruiken om complotten te ventileren. Dat helpt natuurlijk niet als je serieus genomen wilt worden, in plaats van als wappies te worden weggezet. Voor mij hebben jullie jezelf weggezet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je mag iedere mening hebben. Je mag alles vergelijken. Je mag alles denken. Je mag alles bespreken. Je mag het overal mee oneens zijn. Dat is vrijheid. Maar laten we eerlijk zijn, die vrijheid hebben we niet meer. Jouw reactie is daar helaas een duidelijk voorbeeld van.
   Voor alle duidelijkheid: wij zeggen niet dat de situatie van nu te vergelijken is met de oorlog. We willen bevrijdingsdag aangrijpen om onze zorgen over het thema ‘vrijheid’ te uiten.

   Verwijderen
  2. Voor alle duidelijkheid: van mij mag je bevrijdingsdag misbruiken en complotten ventileren. En anderen mogen dat smakeloos en onzin vinden.

   Verwijderen
 4. Jammer van de reacties. Ik snap wel dat je je zorgen kan maken over de steeds grotere controle van overheden en grote internet en media bedrijven. Dat is niet direct geloven in een complot, maar gewoon de gevolgen van de opgetuigde systemen zien. En die zijn behoorlijk beklemmend. En dat zou je gewoon moeten kunnen opmerken een zeggen zonder voor wappie uitgemaakt te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dankjewel voor je begripvolle reactie. Wij zien liever ook dat mensen elkaar niet bij de minste kritiek op het overheidsbeleid af zouden serveren als wappie / complotdenker. Liever gaan we een dialoog aan.

  BeantwoordenVerwijderen