Cavia Opvang Schijndel

Welkom bij: Cavia Opvang Schijndel!Hallo, ik heet Emke en ik ben 12 jaar. Ik hou heel erg van dieren en daarom heb ik deze cavia opvang. Ik heb veel ervaring met cavia's. Ik heb zelf 2 cavia's gehad, en ook al voor een aantal cavia's een fijne vakantie verzorgd. Mijn moeder (Marleen) kijkt met me mee, maar ik kan alles inmiddels helemaal zelf. Mijn moeder heeft op een kinderboerderij gewerkt, en heeft dus veel ervaring met dieren. 🐹🐹

Hoe werkt het?
Je kan je cavia bij mij aanmelden via Whatsapp. Geef de datum door wanneer je de cavia wilt komen brengen en ophalen. Dan spreken we samen een tijd af. Ik stuur je van te voren een vragenlijst, met vragen over bijvoorbeeld hoeveel voer de cavia moet hebben, en eventuele bijzonderheden zoals medicijnen. Het bedrag betaal je op de dag dat je de cavia komt brengen.Kosten:
2,00 per dag per cavia 
1,00 voor de dag van brengen en 1,00 voor de dag van ophalen.

Dit doe ik met je cavia:  
1 keer per dag knuffelen en als het nodig is borstelen
De afgesproken hoeveelheid hardvoer, groenvoer, hooi en water geven
Als het mooi weer is, de cavia buiten op het gras zetten in een overdekte ren
In noodgevallen gaan wij (na overleg) met de cavia naar de dierenarts (deze kosten moet je dan achteraf terug betalen).

Zelf meenemen:
Een hok, incl waterflesje, voerbakje, huisje, evt. poepbakje en evt. speeltjes
Hardvoer
Evt. medicijnen
En natuurlijk je cavia 😂

Ik zorg voor:
Bodembedekking voor in het hok
Water
Hooi
Groenvoer 
Indien gewenst vitamine C, 1 tabletje per dag

Adres gegevens:
Telefoonnummer Emke: 06-44552227 (je kan mij appen)
Aakendonk 2 Schijndel (Wijbosch)
Email: emkesimons@gmail.com
Zoekwoorden: pension, oppas, Noord-Brabant, Eindhoven, 's-Hertogenbosch, Den Bosch, Uden, Boxtel, Veghel, Eerde, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode

6 opmerkingen:

 1. Als wij een cavia zouden hebben, zouden we 'm meteen komen brengen! Maar we hebben alleen een hondje, en dat is veel meer werk. Veel succes Emke!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hebben jullij ook cavia,s die een nieuw huisje zoeken

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij hadden twee cavia's ( twee broers) helaas is er vandaag een overleden. Wij zijn op zoek naar een tweede oud mannetje of een plekje waar onze cavia weer samen kan zijn. Hoor graag als iemand een oplossing heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vandaag is Pluisje overleden. Panda is nu alleen over. Panda wil graag een nwe vriendin of nw huis waar andere cavia's wonen..Panda is 2.5 jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wij hebben een vrouwtje waarvan het mannetje ( castraat ) is overleden, ze is nu alleen en zoekt een nieuw tehuis. Ze is langharig en heel mooi ongeveer 4 jaar oud. Ze leeft altijd buiten. Wil iemand deze lieve dame opvangen .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi, wij hebben een langharig zeugje van 3, waarvan het maatje vorige week is overleden. Shimmer leeft ook buiten. Misschien een match? Weet alleen niet hoe we daarachter komen, mail me anders op inevandelaar@hotmail.com

   Verwijderen