woensdag 23 maart 2022

Linoleum

De keuze van de soort vloerbedekking is nog niet gemaakt. Een offerte voor het leggen linoleum bleek een rib uit ons lijf, maar ja, het is dan wel heel mooie vloerbedekking. 

Gister kwam de buurvrouw langs met de mededeling dat er naast de Albert Heijn een container staat met rollen vloerbedekking er in, we moesten maar eens gaan kijken. En inderdaad, prachtige rollen nieuwe linoleum. De container werd gevuld door Woonsfeer Raaijmakers, want zijn gaan verhuizen en het hele pand moest leeg. Ze vonden het prima als we de rollen uit de container wilden halen. 

Dus direct de aanhanger gepakt en in de container gedoken. 

Eerst alle planken die over de rollen heen lagen er af. Daar bleken nog heel mooie exemplaren tussen te zitten, dus die zijn ook in de aanhanger beland.

Verder nog houten roeden, genoeg voor 5 huizen en wat kleiner spul. Maar die rollen linoleum, wat een mooie kleuren! Allemaal stukken van 3-5m2, daar kunnen we iets heel moois van maken!

In de container een frame gemaakt van 4 kast-staanders (waar ook de kelderkast van gemaakt is) en de rollen op kleur opgeborgen. 

Marleen heeft nog lekker in de tuin gewerkt, en omdat Steef een vriendje op bezoek had hebben we het pizza-seizoen weer geopend. Nog een beetje koud (dus kampvuur!) en nog een beetje vroeg donker, maar dit smaakt weer naar meer!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten