dinsdag 14 december 2021

Verdeler vloerverwarming

De vloerverwarming is slechts bijverwarming. Dus die wil je maar af en toe aanzetten. Ik heb een tweedehands verdeler gekocht en opgehangen op de plek waar de jassen komen te hangen. Hier is plaats genoeg voor een kast om de verdeler achter te werken, en er gaten in de maken waar de knoppen uit komen. En een schakelaar voor de pomp. De bedoeling is dat we handmatig de pomp aan / uit zetten en de gewenste groepen op en dicht maken. We gaan dat gewoon eens proberen en als het niet bevalt, als het niet goed werkt kunnen we er daarna nog alle kanten mee uit. 

 
Mooi spul, de koppelingen om de buis aan de verdeler vast te maken!


De buizen op lengte geknipt en aangesloten. Niet zo netjes groep bij groep, dat kwam met de scherpe bochten niet zo goed uit. Het water dat er straks doorheen stroomt zal het wordt wezen door welk gaatje het gaat stromen.

In de keuken nog een extra lus. Die gaan we waarschijnlijk helemaal nooit aandoen, want het houtfornuis staat ook in die ruimte. Maar beter mee verlegen dan om verlegen.


Morgen storten! 

Zand was er nog wel, maar niet genoeg grind, dus nog een halve kuub bijgehaald (en met de hand de aanhanger ingeschept. Hoe fijn om de rest met de Skidster te kunnen doen!). En 28 zakken cement gehaald.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten