woensdag 26 februari 2020

Begin leidingen

Door Peter
Nu het glas klaar is, wordt het tijd om de vloer in het huis te maken. Dat betekent dat eerst de leidingen (water, elektriciteit en afvoer) gelegd moeten worden. Daar overheen komt een dikke laag schuimbeton, wat uiteindelijk afgewerkt gaat worden met (waarschijnlijk) een leem-vloer. Maar dus eerst de leidingen, en daarvoor zijn we nu hard bezig met de laatste puntjes op de i van de inrichting badkamer, wc, bijkeuken en keuken.

Ik heb van de noordelijke helft van het huis de vloer leeggemaakt. Of eigenlijk: van de zuidelijke helft van het huis is de vloer volgemaakt... Maar daardoor zijn de badkamer, bijkeuken en keuken opeens werkruimtes geworden in plaats van opslagruimte. Een heel interessante verandering in sfeer!

We hadden nog een inbouw-reservoir voor een wc staan, dus daar ben ik maar mee begonnen. Eerst de wc zoals we dat eerder bedacht hadden: in de richting van de deur.


Dat was voor de inrichting bijkeuken niet zo heel handig. Dus nu de wc dwars op de deur, en dat past prima. Het inbouw reservoir staat al klaar. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten