zondag 18 augustus 2024

Verhuizen werkplaats naar container

Omdat het maken van de vloer steeds dichterbij komt, moet de hele woonkamer leeg. Daarvoor gaan werkbank, zaagtafel en kasten met onderdelen richting de bruine container. Ook spullen uit de gele container gaan naar de bruine container omdat we in de gele het tuinspul willen opslaan. Het oude huis moet namelijk tzt ook leeg...

Als eerste heb ik de bruine container helemaal leeg gemaakt. Planken, een rek linoleum, nog een stapel pallethout, een strobaal, oud RVS keukenblad... Stiekem nog een hele berg zooi. Ook de elektriciteit van de container in orde gemaakt en een lampje opgehangen.

De kast met kratten uit de gele container (rechts op de foto) heb ik met de rode aanhanger verhuisd naar de bruine container en daar weer in elkaar gezet. Ook de werkbank uit de woonkamer stond snel in de container. 


De volgende dag kwam Sjef helpen om de woonkamer leeg te maken en de bruine container in te richten. Kasten met schroeven en gereedschap, electriciteitsspul, verf, nou ja, veel van wat in de woonkamer stond opgeslagen staat nu in de container.


Waar de zaagtafel stond, bleef een stevige laag zaagsel over. En ook de zaag-historie tegen het raam aan mocht er aan geloven. Die donkere lijnen van zaagsel zijn van het zagen van de trap eind 2022.

De bruine container raakt steeds verder ingericht met spullen uit de gele container en de woonkamer. Afkortzaag en boormachine staan er opgesteld. 

De gele container is daardoor grotendeels leeg (ook dankzij een ritje naar de stort), en daar kunnen nu de overige spullen uit de woonkamer naar toe zodat deze helemaal leeg gemaakt kan worden. Dat is nodig voor het afmaken van de vloer.


Het is een hele puzzel geworden!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten