zondag 5 augustus 2018

Weer vele meters stucwerk

Het blijft maar droog en warm weer. Daarom werk ik met de schaduw mee; 's ochtends aan de west-kant, 's middags aan de noordkant en 's avonds oost. Een beetje gesleep met gereedschap en steigers, maar daardoor kun je wel lekkerder werken. "Het moet leuk zijn, anders is het niet duurzaam"...


Ilse is weer verder getrokken, en Alex ging een paar dagen met haar ouders door NL trekken. Juist in die dagen kwam Ruben langs, en zaterdag was ook Rob van de partij.


Met Ruben is het altijd fijn werken. Hij werkt hard, leert snel, kijkt ver vooruit en overlegt waar nodig. We kletsen over van alles en nog wat, en schieten ondertussen enorm op. Vele m2 matten tegen de muren, en meteen stuc er op...


Met Rob er bij ging het nog sneller: ik kon me met de waterslagen bezighouden terwijl zij de muur van matten voorzag en gingen stuccen.
Met deze temperaturen en wind zijn is de stuc zo droog, soms binnen 24 uur.  Dat is fijn; ik kan bijna beginnen met het opzetten van de 2e laag.


Alex was een dagje niet lekker. In plaats van wat tijd voor haarzelf te nemen gaat ze helemaal los met het uitzoeken van een krat met gebruikte schroeven... Iedereen blij!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten