zondag 19 augustus 2018

Cavia Vakantieoppas Schijndel met tevreden klant

-- van onze correspondent -- 19 augustus 2018  

Vanmorgen rond 11:00 kwam de eerste klant van Cavia Vakantieopvang Schijndel haar troeteldiertje weer ophalen. Zacharias heeft drie weken gelogeerd op de opvang-locatie aan de Aakendonk in Schijndel.
"Zacharias heeft een prima tijd gehad hier", aldus beheerster Emke Simons. "In het begin was hij wat stilletjes, maar al snel raakte hij gewend aan de nieuwe situatie en werd weer lekker actief". De cavia gaat, nu de vakantie bijna om is, weer terug naar zijn baasjes. Hij zal daar waarschijnlijk ook weer even moeten wennen. "Ja, hij is gevoelig voor veranderingen" weet Folkert, de vader van de eigenaresse. "Maar dat komt wel weer goed!"
Er zijn momenteel geen cavia's op het opvang-adres. Emke Simons: "We hopen dat mond-op-mond-reclame onze opvang meer bekendheid gaat opleveren. We zijn er helemaal klaar voor!".
Ook tijdens andere schoolvakanties door het jaar heen biedt Cavia Vakantieopvang Schijndel haar diensten aan.


1 opmerking:

  1. Zacharias is veilig thuis gekomen hoor! Hij moest ook hier weer even wennen en kroop eerst diep weg. Inmiddels is hij weer helemaal gelukkig, maar ik ben bang dat hij niet door de selectie van het opfokprogramma voor gevechtscavia's komt.

    BeantwoordenVerwijderen