vrijdag 20 juli 2018

Veel mensen...!

Door Peter
Deze week waren er veel mensen aan het werk. En dat was fijn: we zijn echt enorm opgeschoten!

José, Guenda, Alex en Vicente aan de lunch
Alex is er alweer een tijdje, en blijft nog wel een tijdje, Guenda gaat eind van de week weer verder. Zij hebben samen veel geleemd.


Vicente (een (ex-)collega van een collega) kwam een paar dagen langs om stro-ervaring op te doen. Naast veel lemen hebben we samen het stukje muur dichtgemaakt waar oorspronkelijk de schoorsteen van de keuken in zou lopen: deze gaat toch niet in de muur, en dat stuk moest nu dus alsnog opgevuld worden.
En Vicente heeft ook echt heel veel gedaan. Super!

Donderdag kwamen Gert en vriendin Marthe een dagje helpen. Ook zij hebben een stuk muur afgemaakt: schroeven, heidemat vastzetten en veel lemen.
Met zoveel werkers wilde Steef ook graag meedoen. Hier is hij een stukje muur met heidemat bezet aan het lemen. Hij deed zijn best, maar zo'n eerste laag was eigenlijk te moeilijk... 
Aan het einde van de week kwam ook José aan om een weekje mee te helpen. Ze was in april een dagje geweest, en dat smaakte naar meer. Zij is begonnen om de buitenkant van de buitenmuur aan het dak te laten aansluiten. Heel lastig werk, maar ze slaat zich er heel goed doorheen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten