vrijdag 4 november 2016

Hoogste punt!

Vandaag heb ik met Teun en Evi de dakbalken rechtop gezet en vastgeschroefd. En daarmee is het hoogste punt bereikt!

Op onderstaande foto liggen de middelste 3 balken nog plat. Als je goed kijkt, kun je Teun (midden) en Evi (links) vinden.



En, aan het eind van de dag, stonden alle balken rechtop. Het was nog even zoeken waar de vlag lag (ik bleek een krat met "vlaggen" te hebben gemaakt...), maar eenmaal gevonden kon 'ie "ten top".


Als je op de verdiepingsvloer staat, en je kijkt naar het dak, dan zie je alleen maar hout...


In het midden loopt een baan planken om de balken wat meer steun te geven.


Deze week is er verder weinig aan het huis gedaan; 2 jarigen (en dus twee kinderfeestjes, 2 schooltraktaties en een opa's- en oma's-feestje) verdienen ook tijd en aandacht.

De komende week komt de constructeur langs om de hele constructie na te lopen, en ga ik de muren + dak inpakken met zeil voor de winter. En eind komende week komt er een cameraploegje voor opnamen voor "Nederland Verbouwt" (NPO).

2 opmerkingen:

  1. Proficiat voor alle jarigen, en gefeliciteerd met het bereiken van het hoogste punt! En dank voor al die mooie foto's en verslagen. Goed bezig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sjonge wat een giga mooi huis wordt dat, dus de strobalen plaatsen gaat volgend jaar worden? laat maar weten, dan kom ik wel mee sjouwen...

    BeantwoordenVerwijderen