donderdag 23 maart 2023

Aanhangerdag

We hebben 3 oude aanhangers op de punt staan die het uitzicht enigzins bederven. Maar ze worden geregeld gebruikt. Vandaag zelfs alle drie: een aanhangerdag. 

Eerst de groene aanhanger om de snipperaar naar de Schaapskooi te brengen. Helaas liep de snipperaar halverwege de klus 2x achter elkaar vast, dus heb ik het werk afgeblazen en de messen verwisseld. 

's Middags heb ik het kleine aanhangertje gebruikt om de resten van de opgehaalde keukens af te voeren. Op de terugweg de aanhanger gevuld met compost zodat Marleen het aardappelveld kan aanleggen. 

Aan het eind van de middag kwam er een melding uit de voedselbossen-appgroep dat er op het perceel waar we eergisteren een paar bomen van konden meenemen, nu een berg boompalen gratis af te halen was. We zijn er met de grote aanhanger meteen naartoe gereden en hebben deze helemaal volgeladen. 


 ('s Avonds nog even naar de Karwei om vloerplaten te halen met de groene aanhanger (waar de snipperaar weer in stond voor de klus van morgen), maar het gebruik van deze aanhanger was al gemeld, dus daarom telt dit niet :-P )

Geen opmerkingen:

Een reactie posten