woensdag 25 januari 2017

Cirkelzaagblad slijpen

De familie-Boerdijk-cirkelzaag staat al een paar jaar bij ons. En wordt veel gebruikt. Tijd om het zaagblad eens te laten slijpen; het lijkt er op dat dat lang geleden voor het laatst gedaan is.


Je kan op het zaagblad zien dat er 1993 een slijpbeurt is gedaan. Zo oud is het blad dus zeker. De moer is al lange tijd niet van de as af geweest, en had er niet veel zin in. Een simpel staafje door het asgat heen was niet genoeg om de moer te bewegen. Er moest dus weer een gereedschapje gemaakt. En die deed het. 

Het vorige blogje was een spontane reactie op een laffe brief van Mark Rutte aan alle Nederlanders. Twee sites hebben dat blogje gevonden, en via Facebook verspreid. Het gevolg is een explosie van het aantal hits:
 
Verder ben ik gister met Bart naar een avond in Den Bosch geweest over een alternatieve (Bossche) munt. Henk van Arkel sprak daar (stichting STrO en (mede)schrijver van Een @nder Geld), samen met de oprichter van het Bredase complementaire munt-initiatief. Verhelderend, inspirerend, gezellig. Er gaat echt een munt naast de Euro komen die werkt. Wordt vervolgd!

1 opmerking:

  1. Supergaaf traffic kan je motiveren om lekker te blijven posten. Kwam hier terecht via groeneplak leuk site wanneer is die af? :)

    BeantwoordenVerwijderen